Færdigretter

Vi har en masse hjemmelavede færdigretter, og vi bestræber os på at have dem alle til salg i butikken, vi tager dog forbehold for, at vi kan have udsolgte varianter.
Som udgangspunkt er vores færdigretter på frost, og vil du være sikker på, om vi har netop det du ønsker, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 46 40 40 46, eller skrive til os via Messenger/Facebook.

Vi har følgende hjemmelavede færdigretter

Toscansk svinemørbrad
44,- til 1 person
88,- til 2 personer
Svinemørbrad ligger som bøffer i en lækker toscansk sovs, lige til at tilberede i ovnen og så er det klar til servering

Shepards pie
44,- til 1 person
88,- til 2-3 personer
Lækker kødsovs ligger i bunden og toppet med hjemmelavet kartoffelmos, lige til at tilberede i ovn og klar til servering

Biksemad
42,- (ca. 600g)

Lasagne
48,- til 1-2 personer
96,- til 3-4 personer

Boller i karry
28,- til 1 person
56.- til 2 personer

Brændende kærlighed med kartoffelmos
50,- til 1 person
100,- til 2 personer

Mørbradgryde
42,- til 1 person
84,- til 2 personer

Slagterens knap – Paneret kotelet med hjemmelavet kartoffelmos og champignonsovs
60,- til 1 person

Chili con carne
35,- til 1 person
70,- til 2 personer

Gullashsuppe
62,- til 1-2 personer

Høns i asparges
37,- til ca. 5 tarteletter
74,- til ca. 8-10 tarteletter

Hakkebøf med hjemmelavet kartoffelmos og løg/champignon kompot
60,- til 1 person

Skibberlabskovs
40,- til 1 personer
80,- til 2 personer

Pulled pork, 350g
46,-
Klar til at blive opvarmet i ovn, og kan fx. bruges til pulled pork burger. I denne portion er der til 2 burgere

Vildtgryde med kalvekød eller oksekød
40,- til 1 person
80,- til 2 personer

20 små hjemmelavede frikadeller (i pose)
ca. 1 kg.
130,-

Kartoffelmos, hjemmelavet
(Klar til at blive opvarmet i ovn, og derefter klar til servering)
40,- ca. 600g

Flødekartofler, hjemmelavet
45,- til 2. personer

Vi har følgende sovse

Brun sovs
25,-
Champignonsovs
30,-
Whiskysovs
30,-
Bearnaisesovs
30,-
Portvinssovs
30,-
Andesovs
30,-

Biksemad

Mørbradgryde

Slagterens Knap

Hakkebøf med kartoffelmos og løg/champignon kompot